Ann

Kickstart med bootcamp

På Ninetech har vi 130 medarbetare med lika många bakgrunder och kompetenser. Från utvecklare till designers och systemarkitekter. I våra personalporträtt får du träffa några av dem! Ann Svalling jobbar på Karlstadkontoret och är en av våra grymma systemutvecklare. Ann har bland annat jobbat med Würths webbplats som bygger på EPiServer.

Hej Ann! Vad gör du på Ninetech?
Jag jobbar som systemutvecklare för webblösningar och började faktiskt så sent som i september förra året! Den här tiden har varit fantastiskt inspirerande med massor av extremt kompetenta medarbetare runt omkring mig och ett väldigt positivt arbetsklimat. En av de första sakerna jag gjorde var att åka på EPiServer Bootcamp!

Bootcamp låter spännande, berätta mer!
Ja, det var jättespännande! EPiServer Bootcamp är en 5-dagars intensivkurs där målet är att deltagarna ska få en ordentlig introduktion till utveckling av EPiServer CMS. I kursen blandades teoretiska arbetspass med labbar och det erbjöds självstudietid med läraren på kvällarna. Hur en kurs blir beror ju alltid på den lärare man har och läraren för bootcampen var en mycket erfaren EPi-utvecklare som verkligen kunde förmedla sin kunskap. Det gjorde att jag lärde mig massor!

Vad är roligast med ditt jobb?
Svårt att svara på men det är nog att det är så varierat och inspirerande. Och alla fantastiska kollegor så klart!

Vad jobbade du med innan du kom till Ninetech?
Jag jobbade på SBAB där jag den sista tiden var scrummaster för förädlingsteamet som har hand om förädlingen av SBAB:s publika webbplattform, iPhone och Androidappar. SBAB:s plattform är Java så i och med min övergång till Ninetech så gjorde jag också en övergång från Java-världen till .NET vilket gör mitt arbetsliv extra spännande nu…

Hur blir man utvecklare?
Ja du, det finns många sätt men jag har bland annat läst systemvetenskap. Ett annat bra sätt är att läsa datavetenskap.

Vad gör du när du inte är på Ninetech?
När jag inte är på jobbet så älskar jag att umgås med min familj och mina vänner, att träna, påta i trädgården och måla. Målandet är något som jag verkligen skulle vilja göra mer av! Men nu går den mesta tiden åt till att vara mamma då jag har tre underbara barn, Lisa 2, Arvid 7 och Ida snart 10 år!