nyhetsbild expansion billboard

Är du vår nya SharePoint-utvecklare och vill jobba i Karlstad eller Örebro?

Vi har massor att göra och nya kunder på väg in. Därför har vi ett stort behov av nya pigga talanger för befintliga och nya uppdrag inom SharePoint. På kundlistan finns marknadsledande varumärken som Glitter, Scandic, SkiStar, Swedish Space Corporation. Vi jobbar med de bästa.

Nu söker vi fler SharePoint-utvecklare som inte vill något hellre än att skapa smarta lösningar för våra kunders digitala arbetsplatser. Som är genuint intresserad av att förenkla användarens vardag genom struktur och har koll på koncept och infrastruktur, utveckling och konfigurering, branding, rådgivning och utbildning. Och som gillar nya människor och kundkontakter. Ofta handlar det om kontinuerliga åtaganden där vi hjälper våra kunder med daglig drift, support, förädling och förvaltning av deras digitala arbetsplats.

Låter det som en intressant utmaning? Sök då tjänsten i Karlstad eller Örebro.

Ninetech är en långsiktig partner till kunder som vill påbörja sin digitala resa men också till kunder som kommit en bit på väg och vill utveckla sin digitala affär. Allt vi gör handlar egentligen om en sak – att överträffa våra kunders förväntningar i alla lägen.

Vi ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Netgain AB, CloudPro AB, SiteDirect AB och Two AB.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Ninetech. Därför erbjuder vi goda villkor i kombination med förmåner som friskvårdsbidrag, del av företagets vinst och årliga resor tillsammans.