Daniel Jarmyr blogg byline

Beam me app, Daniel

Hej Daniel Jarmyr! Berätta! Vem är du?

Jag är en entreprenör med rötterna i Östergötland. Min drivkraft kommer från att jag vill hjälpa företag att utveckla sin affär, att bli mer lönsamma helt enkelt! Senast kommer jag från EVRY-koncernen där jag jobbat inom en rad olika områden med fokus på försäljning, affärsutveckling och ledarskap. De senaste fem åren som ansvarig för erbjudandet kring mobila appar inom divisionen Mobility.

Varför valde du att börja på Ninetech?

Det fanns många faktorer som gjorde att jag attraherades av Ninetech, dels att jag stött på bolaget i olika former i mina tidigare roller, erbjudandet inom ERP och den digitala affären. Men framför allt det tydliga fokus på nöjda kunder och nöjda medarbetare som de har, vilket jag sätter stort värde i. Det är imponerande siffror Ninetech har, det gör ju helt klart att man blir nyfiken!

Du är varmt välkommen! Vilken blir din roll hos oss?

På Ninetech kommer jag att ansvara för att bygga upp erbjudandet kring mobila appar och uppkopplade enheter. Ett erbjudande som ligger väldigt nära både den digitala affären och ERP, som redan är väletablerade tjänster. Kopplar man även på Ninetechs befintliga kunskap kring infrastruktur och säkerhet kommer vi inom kort ha ett helhetserbjudande som matchar marknaden och våra kunders behov.

Förutom appar och mobilitet har jag hört att du är en jäkel i löpspåret, stämmer det?

När jag inte jobbar hittar man mig ofta där, jag lägger mycket tid på löpträning, det stämmer. Nästa stora satsning är AXA Fjällmaraton 2016! När jag inte springer umgås jag givetvis med min familj och agerar tränare i mina barns idrotter.

Vad gör du milen på?

I dagsläget kanske 45 minuter? När jag var aktiv inom innebandyeliten sprang jag på 38 minuter, men det var då det… Löpningen är den träningsformen som funkar bäst idag, i sviterna efter innebandyn.

Jag ser att du är aktiv på LinkedIn, är det din favoritkanal bland de sociala? Ja, absolut för jobbet. Kör förstås Facebook privat och har tidigare varit aktiv på Twitter, något jag funderar på att plocka upp igen. Man får gärna connecta med mig på LinkedIn om man är nyfiken på mobilitet och liknande! Du hittar mig här: https://se.linkedin.com/in/daniel-jarmyr-5a480318