20170811_151104

Möt våra nya praktikanter Ina och Therese!

Therese är 29 år och har tidigare läst estet på gymnasiet därefter en serietecknarutbildning, webbutveckling och nu SharePoint-utveckling. Digital Art hör till ett av hennes intressen. När hon inte jobbar eller pluggar brukar hon ta en båttur, går skogspromenader med sin hund, tecknar digitalt eller spelar online.

Ina är 21 år och har tidigare studerat grafisk design i Finland före hon flyttade till Stockholm. Hennes intressen är konst och språk. På fritiden läser hon koreanska, skapar konst både digitalt och traditionellt och spelar spel.

Hur kommer det sig att ni valt att praktisera på Ninetech?
Therese: Jag sökte många platser men när Ina fick en plats på Ninetech och berättade om er för mig så tyckte jag det lät som ett bra ställe för praktik där man får erfarenhet och chans att utvecklas.
Ina: Jag tyckte Ninetech passade bra med vår utbildning för vi får använda vår kunskap som vi fått i skolan och utvecklas.

Om ni skulle beskriva er själva med tre ord, vilka tre skulle ni välja då?
Therese: Envis, hjälpsam och rolig
Ina: Bestämd, snäll och hjälpsam

Vad är er dröm att jobba med efter praktik och examen?
Therese: Fortsätta som utvecklare, gärna SharePoint-utvecklare
Ina: Att jobba som SharePoint-utvecklare

Vilka arbetsuppgifter har ni fått tilldelade?
Therese och Ina: Vi har fått titta på GDPR intranät och fick i uppgift att göra den mer inbjudande.

Vad förväntar ni er av en praktik på Ninetech?
Therese och Ina: Vi hoppas på att få se hur det är att jobba på Ninetech. Vara med på kundmöten och få fram material som gör kunden nöjd, lära oss hur vi hanterar kundens önskemål och jobba med andra. Vi hoppas även att få lära oss vad som är aktuellt och populärt idag och fördjupa och förbättra de kunskaper vi har idag.