chalk

Ninetech på farligt möte!

Häromveckan var vi några på Ninetech som hade förmånen att besöka Världens Farligaste möte som hölls på Liseberg i Göteborg. Eventet kickade igång med Per Holknekt som stark första keynote. Dagen bjöd på olika talare, föreläsare och Laila bagge tillsammans med Mikkey Dee var övriga keynotes och hade många insikter att dela. Utställare och en bra publik bidrog till en bra upplevelse av ett populärt och proffsigt arrangemang.

 

 

per-holknekt

Per Holknekt lämnade scenen med det goda rådet att inte följa goda råd!

lailabagge

Laila bagge påminde oss om att man måste våga misslyckas för att lyckas.

mik

Mikkey Dee levererade visdom, coolhet och rock n roll på ett befriande jordnära sätt.

Ett axplock av övriga talare på scen:

  • EpiServer hade intressant framförande om att vara tidseffektiv och att genom att fokusera på rätt saker, jobba på rätt sätt med innehåll undvika att bli en tidstjuv för sin publik.
  • MQ delade erfarenheter kring e-handel i fysisk butik.
  • Google pratade om automatisering och om hur våra förväntningar ändras och våra krav höjs. Vad man då  bör tänka på för att få positiv upplevelse kopplat till sitt varumärke? Ett bra konkret exempel är vikten av att en mobil sida laddas snabbt. Tar det mer än 2 sekunder blir vi irriterade och vår koppling till varumärket blir negativ.
  • Birgitta Stjärne jämförde Intraprenörer med Entreprenörer. Spännande och tänkvärt.
  • Robert Trinde från Tripnet delade med sig kring IT- säkerhet och talade om att man ofta hamnar i att jobba reaktivt istället för proaktivt. Han berörde även GDPR och vad det ger för utmaningar.
  • Veronica Timmerman från Tiger of Sweden delade devisen Never say no som drivkraft och berättade intressant och medryckande kring Tiger of Sweden, Omnichannel, hur man jobbar mer kundorienterat, låter varor flyta fritt mellan leden, har Online köp även i butik etc.
  • Jonas Breding från PayPal pratade om att gå över gränser, gå globalt men samtidigt tänka lokalt vad gäller betalsätt i check-out och kundtjänst. Att tänka konsument!

Världens Farligaste Möte är ett återkommande event som arrangeras av Star Republic. Man kan bara tacka och buga för ett lyckat event. Tack också till de kunder, partners och nya vänner som vi träffade i vimlet.