FullSizeRender

Ny projektledare på Ninetech – Välkommen Helena!

Vi är glada att kunna presentera en ny medarbetare på vårt Karlstadkontor. Helena Bornstedt är projektledaren med många års erfarenhet från projektledning, både stora globala program och mindre kommunala projekt. Med hennes positiva synsätt och driv är vi superglada att hon nu är del av Ninetech! 

Välkommen Helena, hur känns det och hur har första tiden varit?
– Det känns toppen! Bara en sån sak att allt var på plats min första dag: Dator, telefon, ja till och med en fin blombukett.  Bra betyg på det välkomnandet. Jag har givits tid att komma in i jobbet och även förmånen att bli licensierad i Prince 2. Det är en riktigt skön stämning på kontoret och alla är hjälpsamma och tar sig tid.

Hur kom det sig att du sökte till Ninetech?
– Jag träffade Jonas Aronsson och Anette Stjärnkvist Lönnberg över en kaffe. Var nämligen nyfiken på branschen och hur Ninetech jobbar. Efter den träffen så kände jag direkt att företagets kultur och arbetssätt skulle passa mig och att jag skulle kunna tillföra nåt.

Har du något drömprojekt som du skulle vilja vara en del av?
– Just nu är jag väldigt nöjd med projektet som jag har. Men det skulle vara kul att leda ett projekt tillsammans med min tidigare arbetsgivare IKEA.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
– Eftersom jag fortfarande är ”ny på jobbet” så har ingen direkt rutin infunnit sig än. Men dagen brukar börja med mailen och 9Tell, sen blir det ett kort avstämningsmöte med projektteamet följt av en fika. Sen rullar dagen liksom på, försöker lära mig hur våra olika system fungerar och att bekanta mig med kunden och kollegor.

Vad är det första du gör när du stiger upp på morgonen?
– Frukost! Behöver äta direkt.

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med hos oss?
– Jag har många års erfarenhet inom kundrelation och sälj. Har även erfarenhet från projektledning både från stora globala program men även från mindre kommunala projekt. Så jag hoppas att min erfarenhet ihop med mitt driv och positiva synsätt ska komma till nytta.

Karlstadkontoret är din utgångspunkt, vad är det bästa med kontoret – förutom kollegorna?
– Vilket fantastiskt kontor! Sprillans nytt och med ett toppenläge. Riktigt lyxigt att kunna cykla till jobbet och att ha bra lunchrestauranger på samma gata. Kontoret är ljust, jag har fönsterplats och närhet till en kaffemaskin som gör asgott kaffe. ☕️

Vad gör du på din fritid?
– Just nu är fokus på flytt. Sortera, sälja, slänga och packa har varit min sysselsättning den senaste månaden. Annars kör jag runt mina två barn till diverse aktiviteter och tränar själv när tillfälle ges. Jag har även ett gäng fantastiska vänner som jag gärna hittar på tokigheter tillsammans med.