Gamla-Stan-maj-2016-edit

Projektledare med flera skills

Några av våra projektledare på Ninetech är förutom grymma på projektledning även duktiga kravanalytiker och förändringsledare. Några andra är starka förvaltare och verksamhetsnära konsulter. Vi är stolta och glada över den härliga samling kompetens våra projektledare bildar tillsammans. Det gör oss väl rustade att möta och hjälpa olika kunder och deras behov.

lotta

Det här är Lotta, hon är en av våra seniora projektledare. Hon och övriga projektledare längtar efter fler härliga kollegor. Lotta har bla stor erfarenhet av e-handelsprojekt. När Lotta inte jobbar är hon till stor sannolikhet antingen i ett garage eller på en racingbana. I projektledargänget finns en härlig mix av motorfantaster, ölbryggare, hemmabiosnickare, ryttare, antiksamlare och triathlondeltagare.

Vi har ett starkt projektledarcommunity där vi stöttar och coachar varandra. Vi gillar att jobba i kluriga och utmanande projekt och har grymt kompetenta kollegor inom våra olika områden. Varför inte ansluta och bli en av oss? Vi söker nu senior projektledare i Stockholm.  Läs mer om det här.

Kolla in mer om Ninetech och några av våra uppdrag här.