profilbild-karin-gullikssonnillson

Projektledare som gillar pållar

Hej Karin! Vad gör du när du inte jobbar?
Då umgås jag med min familj som består av min man Magnus och vår son Oscar som snart fyller tre. Vi bor på en gård där vi har hästar, hönor och katt. Jag tränar med min häst så mycket som tiden tillåter och har när vi var på topp trasslat oss över 160-hinder. Vi har även en travhäst som vi tävlar med så en del trav blir det under året. Jag hinner även med att träna själv och odlar gärna grönsaker och annat gott på sommaren. Helgkvällarna tillbringas gärna med god mat och gott vin!

Hur hamnade du i ERP-svängen och på Ninetech?
Jag jobbade på Two som Ninetech köpte upp för ca två år sedan. Inledningsvis tillhörde jag ett annat team men lockades av att jobba med verksamhetssystem och affärssystem då jag gillar ordning och reda samt att kunna analysera och fundera över verksamheters “hälsotillstånd”.

Vad triggar dig på jobbet?
Att tillsammans med alla kollegor göra en kund nöjd. Det finns inget bättre! Visst är det från tid till annan lite väl spännande när det bränner till men det löser sig alltid och efteråt kan alla känna att vi kämpade ända in i mål och fick med oss bra kunskap vidare.

Nämn någon av dina styrkor?
Att jag är idog. Visst finns det tillfällen där jag känner för att ge upp men jag gör det aldrig. Genom att envist nöta vidare så kommer jag fram till målet. Jag försöker sedan dra lärdom av det som hände så att jag kan förfina mitt arbete kontinuerligt. Eftersom allt är föränderligt så är detta ett aldrig avstannande arbete. Och sedan är jag sist men inte minst glad!