IMG_3765

Vi hälsar Pontus välkommen till oss på Ninetech!

Det senaste tillskottet i gänget med utvecklare är en nyexaminerad student från Lysekil med intresse för digital design, sport och teknik. Pontus kommer direkt från sin utbildning på Medieinstitutet Syd i Malmö och är nu redo att kicka igång sin karriär som frontend utvecklare hos oss!

Hur känns det Pontus? Hur har din första tid varit?
Det känns jättebra! Jag trivs väldigt bra på Ninetech med trevliga arbetskollegor och många roliga projekt.

Vad sysslade du med innan du började på Ninetech?
Innan jag blev anställd satt jag som Lärande I Arbetet (LIA) på Ninetech i Göteborg. LIA var en delkurs på 26 veckor i min utbildning. Min utbildning hette Webbutveckling CMS och höll till i Malmö på Medieinstitutet Syd.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
Jag tar mig in till kontoret, slår mig ner vid datorn tillsammans med en varm kopp kaffe och sätter mig in i det projekt som står näst på tur. Oftast brukar vara det vara frontend arbete då jag sätter ett utseende med funktion med hjälp av den data som mina backend kollegor tagit fram. När jag inte jobbar med det brukar jag hålla på med SharePoint och jobba på en design för ett intranät.

Vad gör dig till en bra kollega?
Jag tror att det är för att jag är glad och skämtsam arbetskamrat och jag driver för det jag jobbar med.

Vilken är den största utmaningen för dig under 2017?
Den största utmaningen för mig blir att sätta mig in i det dagliga arbetet. Det finns mycket spännande utmaningar för en nyexaminerad student i arbetsvärlden.

Du är ju placerad på vårt kontor i Göteborg, vad är det bästa med kontoret?
Att få sitta i den arbetsmiljö som jag sitter idag. Att komma in till detta fina kontor vi har i Göteborg med nya färscha lokaler, trevlig personal och utsikt över Göta älv. Det kan inte bli bättre!

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar tillbringar jag min tid på västkusten med min familj och vänner!