Gamla-Stan-maj-2016-edit

Vi söker Back-End och Full-Stack.Net-utvecklare till Örebro eller Karlstad

Vi har full vind i seglen och behöver omedelbart stärka upp med nya kreativa och vassa talanger, både juniorer och seniorer. Brinner du för att skapa digitala koncept som ligger i framkant? Älskar du utmaningar och ger dig inte förrän uppgiften är löst?

Vi behöver fler magiska utvecklare som kan se till att de koncept vi presenterar för kund förverkligas. Vi arbetar med allt från komplexa system och innovativa fysiska produkter till tjänstedesign, intranät, webb och appar. Ofta handlar det om både tekniskt-, design- och affärsmässigt utmanande projekt, där vi alltid utgår från användarnas behov och beteende.

Som en av oss kommer du att jobba på något av våra kontor men även ute hos kund, därför är det viktigt att du kan samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Gemensamt för våra utvecklare är de har stor frihet i projekten i ett nära samarbete med våra designers, Frontend-utvecklare och strateger.

Är du svag för det bästa får du möjlighet att jobba med fantastiska kunder som Sveriges Radio, Viking Line, Ski Star och Länsförsäkringar. Alla med samma öppna och nyfikna attityd och viljan att med vår hjälp skapa förändring och förbättring i sina verksamheter.

Vi gillar och blir väldigt stolta när våra konsulter driver egna projekt. En av våra konsulter har varit delaktig i att skriva böcker om Continuous Integration och Enhetstestning. En annan jobbar med att driva och utveckla Gamification-koncept hos kund. Självklart vill vi att du också får möjlighet att göra det du är bäst på och jobbar på det sätt som du gillar – allt för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Ninetech ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också NetGain AB, CloudPro AB, SiteDirect AB och Two AB.

Vi tror att du:
Har en akademisk utbildning, eller motsvarande inom relevant område och är bekväm i C#, .NET, ASP.NET och MVC. Det är meriterande om du även har erfarenhet av frontend-utveckling i JavaScript, Angular, m.m.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Ninetech. Därför erbjuder vi goda villkor i kombination med förmåner som friskvårdsbidrag, del av företagets vinst och årliga resor tillsammans.