Ferkens-Gränd-billboard-2560px

Vill du ha ett nytt roligt jobb som Projektledare i Karlstad eller Örebro?

Älskar du att projektleda och går igång på nya utmaningar? Är du motiverad, nyfiken, social och har ett eget driv? Vill du arbeta i en spännande och dynamisk miljö med roliga kollegor och fantastiska kunder som är med på tåget?

Nu är vi på jakt efter drivna projektledare med inriktning på digitalt till våra kontor i Karlstad och Örebro. Du kommer att arbeta med att stärka Ninetechs närvaro i Öresundsregionen och utveckla vårt erbjudande.

Vi är inne i en otrolig tillväxtfas som du har möjlighet att ta del av. Vi har många kända varumärken på kundlistan och det tillkommer hela tiden nya. Här hittar du företag som Viking Line och Myresjöhus, Glitter, SkiStar och Sveriges Radio. Vi arbetar med allt från komplexa system och innovativa fysiska produkter till tjänstedesign, intranät, webb och appar. Ofta är det både tekniskt-, design- och affärsmässigt utmanande projekt, där vi alltid utgår från användarnas behov och beteende. Här har du en viktig roll att projektleda och konsultera och från brief omsätta insikt till idé, lösning och leverans till kund.

Ninetech ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Netgain AB, CloudPro AB, SiteDirect AB och Two AB.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Ninetech. Därför erbjuder vi goda villkor i kombination med förmåner som friskvårdsbidrag, del av företagets vinst och årliga resor tillsammans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda och utveckla
 • Utveckla och sälja idéer till både befintliga och nya kunder tillsammans med våra strateger och kundansvariga.
 • Vara uppdaterad med det digitala som fokus, kunna utbilda andra och dela med dig av dina kunskaper

Om dig:

 • Vi ser att du har lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring i digitala kanaler och sociala medier
 • Du har arbetat minst 5 år med digitala projekt på byråsidan, och har gedigen erfarenhet av att utveckla och driva projekt från start till mål
 • Du har goda ledaregenskaper och är en naturlig lagspelare
 • Du har erfarenhet av försäljningsarbete och paketering till kund. Du drivs av att utveckla affärer med befintliga och nya kunder
 • Du förstår och har god kännedom om tekniker och trender och är ständigt digitalt uppdaterad
 • Kunskaper inom design och tjänsteutveckling är meriterande men ses inte som ett krav
 • Erfarenhet av att framgångsrikt driva eget företag eller konsultverksamhet är meriterande
 • Du har relevant utbildning inom marknad/kommunikation