chalk

Vill du jobba som Frontend-utvecklare i Örebro eller Karlstad?

Är du en kreativ, teknisk och driven frontend-utvecklare som älskar att skapa användbara gränssnitt vare sig det gäller mobilt, webb, e-handel, integration eller affärssystem?   

Har du psykedeliska drömmar om hur texter, bilder, länkar, formulär och knappar kan skapa den optimala användarupplevelsen och göra kundens digitala affär ännu mer lönsam? Gillar du inspirerande kollegor, eget ansvar och uppsluppet fredagsöl? Då ska du söka jobb hos oss på Ninetech. Vi jobbar ständigt med att hitta nya tekniker och metoder för att leverera webbplatser och applikationer som uppfyller de nya kraven från användarna.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Örebro och Karlstad men söker just nu Frontend-utvecklare till Örebro och Karlstad. Vi växer så det knakar så vill du vara med på en spännande resa är det här ett fantastiskt tillfälle.

Vi är en långsiktig partner till kunder som vill påbörja sin digitala resa men också till kunder som kommit en bit på väg och vill utveckla sin digitala affär. Vi har en fantastisk kundlista med kunder som Sveriges Radio, Viking Line, Ski Star och Länsförsäkringar. Alla med samma öppna och nyfikna attityd och vilja att med vår hjälp skapa förändring och förbättring i sina verksamheter.

Ninetech ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Netgain AB, CloudPro AB, Sitedirect AB och Two AB.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Ninetech. Därför erbjuder vi goda villkor i kombination med förmåner som friskvårdsbidrag, del av företagets vinst och årliga resor tillsammans.

På klientsidan arbetar vi idag med ramverk som AngularJS, LESS, SASS mm. Vi har riktlinjer och best practises för att kunna leverera med kvalitet och hög effektivitet. Detta arbete vill vi gärna att du är med och tar ansvar för att ständigt vidareutveckla.

Som person är du van att ta stort ansvar, både för din del och för helheten i en leverans.

Du måste ha goda kunskaper inom:

HTML5/XHTML

CSS3/CSS

Javascript

JQuery

AngularJS, LESS och/eller SASS (Bootstrap, Foundation etc)

Webbstandards

Photoshop

Meriterande är om du även har kunskap om:

Java

.NET

PHP

Visual Studio

SEO