Stockholm-20161-billboard-2560px

Vill du jobba som kundansvarig / strateg i Örebro eller Karlstad?

Är du en enastående operativ projektledare som älskar kundansvar och får dina kunder att känna sig som kungar och drottningar? Jobbar du även gärna strategiskt när tillfälle ges? Idag är du troligtvis på en större digital byrå eller kanske på ett företag där du har ett nära samarbete med er digitala byrå och engagerar dig i era digitala lösningar.

Just nu söker vi en kundansvarig/strateg till Örebro och Karlstad. Som kundansvarig/strateg hos oss leder du din arbetsgrupp av erfarna medarbetare och ansvarar för att vi når uppsatta mål. Tillsammans med kunden identifierar du utvecklingsmöjligheter och fallgropar på ett kunnigt, engagerat och insiktsfullt sätt.

Som kundansvarig/strateg vet du att du ibland ställs inför oväntade och till synes omöjliga situationer som behöver lösas snabbt och effektivt. Flexibilitet, påhittighet och stresstålighet är ett måste om du ska trivas på jobbet. Är du trygg – skapar du också trygghet för dina kollegor och kunder.

Det är även viktigt att du trivs med att arbeta med komplexa frågor där inläsning behövs för att kunna gå på djupet och skapa värden för kunden. Erfarenhet av digital tjänsteutveckling är ett önskemål men inget krav, dock måste du ha ett intresse för det digitala för att ha kul hos oss

Vi har en fantastisk kundlista med kunder som Sveriges Radio, Viking Line, Ski Star och Länsförsäkringar. Alla med samma öppna och nyfikna attityd och vilja att med vår hjälp skapa förändring och förbättring i sina verksamheter. Vi arbetar med allt från komplexa system och innovativa fysiska produkter till tjänstedesign, intranät, webb och appar. Ofta är det både tekniskt-, design- och affärsmässigt utmanande projekt, där vi alltid utgår från användarnas behov och beteende.

Ninetech ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Netgain AB, CloudPro AB, SiteDirect AB och Two AB.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Ninetech. Därför erbjuder vi goda villkor i kombination med förmåner som friskvårdsbidrag, del av företagets vinst och årliga resor tillsammans.