Varför jobba på Ninetech?

Det finns många fantastiska arbetsplatser för dig som gillar innovation, värdesätter ett bra arbetsklimat och som triggas av spännande projekt. Men det finns bara ett Ninetech. Vi är väldigt stolta över vår personal och allt som vi åstadkommer. I det lilla och i det stora. Vi är också glada över att vår personal ger Ninetech ett högt betyg som arbetsgivare. Det betyder allt. Två gånger per år tar vi pulsen på våra kollegor genom en omfattande medarbetarenkät. I den senaste undersökningen fick vi det övergripande betyget 4,31 på en 5-gradig skala och 100 % av våra kollegor skulle rekommendera en vän att ta anställning på Ninetech.

chalk

Vi växer och väljer att ha roligt under tiden

Vi är ett företag i tillväxt. Varje år blir vi fler. Vi är också ett företag i ständig förändring. Vi jobbar ju trots allt i en bransch som ständigt flyttar fram gränsen för vad som är möjligt. Och vi lever i en tid där trender och beteenden ibland förändras snabbt. Trots allt detta stabilitet och kontinuitet viktigt för oss. Ninetech ska vara en plattform för kort- och långsiktig individuell utveckling, inte en språngbräda vidare till något annat. För att behålla alla våra stjärnor krävs att vi som arbetsgivare erbjuder en riktigt bra helhet.

Du, precis som vi, vet att inget av det vi nämner ovan är unikt. Strävan efter att vara unik  kan andra få ägna sig åt. Vi lägger all vårt kraft på att tillsammans med våra medarbetare ständigt utveckla Ninetech som arbetsplats. Om vi trivs, har riktigt kul tillsammans och får möjligheten att kanalisera all vår positiva energi till våra kunder så är vi precis där vi vill vara.

Vi tar del av vinsten och reser tillsammans

När bokslutet görs och resultatet är positivt, så får alla vi medarbetare på Ninetech möjlighet att ta del av företagets vinst. Ninetech vinstdelningsprogram (NVP) är lika för alla, oavsett position och seniorietet. Det tycker vi känns solidariskt, bra och uppmuntrande. Vi åker också iväg på kick-off i princip varje år. Då får vi se nya platser tillsammans och tillbringar några dagar med arbete, teambuilding och skoj. De senaste åren har vi varit i Zadar samt Berlin!

kroatien

Vi rör på oss

Vi är många på Ninetech som gillar att träna, idrotta och vara aktiva. Några har snöat in helt på cykling, några tillbringar fritiden i stallet och självklart har vi ett helt koppel löpare. Vi tror att du blir gladare, friskare och bättre på det du gör av att röra på dig. Därför uppmuntrar vi gärna till fysisk aktivitet, ger ett ordentligt friskvårdsbidrag till alla anställda och hjälper även till med både motivation och anmälningsavgift till olika tävlingar.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Örebro & Karlstad

Oavsett vilket av våra fyra kontor du väljer att jobba på kan vi lova dig fina kontor med gott kaffe, kreativa miljöer och fredagsöl för de som vill. Kom gärna och hälsa på hemma hos oss! I Stockholm sitter vi bland bjälkar och gränder i Gamla Stan, i Göteborg på Stora Badhusgatan med Göteborgs kanske finaste terrass, i Örebro och Karlstad sitter vi så centralt det bara går på Nygatan och vid Stora Torget.

Stockholm1

Välkommen! Du hittar våra lediga tjänster här.